Ana Sayfa Gündem, Spor 14 Eylül 2020

Kartal Süzüldü Trabzonspor Seyretti

Süper ligin ilk haftasında karşılaşan Trabzonspor ve Beşiktaş sahaya şu onbirlerle çıktı

TRABZONSPOR: Uğurcan, Serkan, Hüseyin, Campi, Kamil Ahmet (Abdurrahim 46), Abdulkadir Parmak, Flavio, Guilherme (Ahmet Canbaz 85), Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Ekuban (Edgar Ie 78)

TEKNİK DİREKTÖR: Eddie Newton

BEŞİKTAŞ: Ersin, Necip, Welinton, Vida, N’Sakala, Atiba, Oğuzhan (Dorukhan 50), Mensah (Ljajic 81), Hasic (Lens 73), Boyd (Atakan 81), Larin (Umut 72)

TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın(hasta)  Murat Şahin

SARI KARTLAR: Kamil Ahmet 36, Flavio 43 ve 63 / N’Sakala 34, Welinton 39

KIRMIZI KART: Flavio 63

Süper Lig’de açılış haftasının heyecanı dev maçla, Trabzonspor Beşiktaş maçı ile devam etti. Beşiktaş deplasmanda 3-1’lik skorla galip geldi. Ev sahibi ekipte yeni transfer Flavio, 43 ve 63’te gördüğü sarı kartlarla takımını 10 kişi bıraktı.

Trabzonspor Beşiktaş maçı ile Süper Lig’in ilk haftası dev bir karşılaşmaya sahne oldu. Ligin iddialı ekiplerinden ikisi Trabzon’da kozlarını paylaştı. Eksikleri bulunan iki takım da zorlu maçtan moral depolayarak ayrılmanın peşindeydi; gülen taraf 3-1’lık skorla konuk ekip Beşiktaş oldu.

Beşiktaş üç puana Tyler Boyd (29), Bernard Mensah (64 pen.) ve Jeremain Lens’in (74) golleriyle uzandı. Trabzonspor’da yeni transfer Flavio, 43 ve 63’te gördüğü sarı kartlarla takımını 10 kişi bıraktı. Trabzonspor, tek golünü 86’da Abdülkadir Ömür’le buldu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

EMEKLİYE %25 ZAM !

EMEKLİYE %25 ZAM !

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil