DOLAR 32,5154 -0.08%
EURO 34,9602 0.33%
ALTIN 2.435,160,51
BITCOIN 2073297-4.23335%
Trabzon
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:39

İKİNDİYE KALAN SÜRE

“TTB Kapatılmalı” Diyen Bahçeliye Beğenide Yağdı Tepkide

“TTB Kapatılmalı” Diyen Bahçeliye Beğenide Yağdı Tepkide

ABONE OL
18 Eylül 2020 06:53
“TTB Kapatılmalı” Diyen Bahçeliye Beğenide Yağdı Tepkide
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin  dün sosyal medya hesabından yaptığı Türk Tabipleri Birliği’ni hedef alan açıklamalarının ardından sosyal medyadan binlerce tepki mesajı aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli; Türk Tabipleri Birliği’nin (TTB), sağlık emekçileri için başlattığı, “Yönetemiyorsunuz, tükeniyoruz” şeklindeki kampanyasını hedef aldı. TTB’nin kapatılması gerektiğini savunan Bahçeli, “Yöneticileriyle ilgili adli işlem yapılmalıdır” demişti.

Sosyal medyada yaptığı bu açıklama üzerine gerek siyasilerden gerekse vatandaşlardan hem beğeni hemde büyük tepki alan Dr.Devlet Bahçeliden tepkilere karşı  henüz karşı bir açıklama gelmedi.

MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeliye ilk tepki CHP den geldi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, ”Böyle bir pandemi sürecinde hekimlerin meslek örgütünü hedef almak ve tehdit etmek büyük sorumsuzluktur. Bu saldırılara karşı kamuyu bilgilendirme sorumluluğunu yerine getiren Türk Tabipleri Birliği’nin ve canı pahasına mücadele eden tüm sağlık çalışanlarının yanında duracağız” dedi.

Türk Tabibler Birliği ise

Türk Tabipler Birliği, ”#İyikiTTBvar Ama daha da önemlisi; İyi ki bu ülkede iyi hekimlik değerlerinin, halkın sağlık hakkının ve mesleki – etik dayanışmanın önemini bilen milyonlar var…” açıklamasını yaptı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!