DOLAR 32,5401 -0.01%
EURO 35,0261 0.43%
ALTIN 2.434,190,47
BITCOIN 2078162-4.00576%
Trabzon
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

19 Eylülün Satır Başları

19 Eylülün Satır Başları

ABONE OL
20 Eylül 2020 08:05
19 Eylülün Satır Başları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

1- Son 24 saat: 1538 yeni vaka, 68 can kaybı; 1312 kişi iyileşti

Türkiye’de son 24 saatte 1538 corona virüsü tanısı kondu; 68 kişi hayatını kaybetti, 1312 kişi iyileşti.

2- ‘Eser bırakmanın gayreti içindeyiz’ diyen Erdoğan: Düt demeye dudak ister
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, eser bırakmanın gayreti içinde olduklarını, bu eserleri ortaya çıkarmak için gerekli siyasi ve ekonomik altyapıyı oluşturmanın gerekli olduğunu belirterek bir atasözünü hatırlattı: “Düt demeye dudak ister.”

3- Milli Eğitim bakanı: Dezenfeksiyon işlemleri tamamlandı; ücretsiz maske verilecek
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Okullarda tüm dezenfeksiyon çalışmaları tamamlandı, hijyen ve dezenfektan ihtiyaçları karşılandı, ateş ölçer bulundurulması sağlandı” dedi.

4- Dekan: İstanbul’da pik bekliyoruz, tedbirleri gevşetirsek büyük dalgaya dönüşür
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tufan Tükek, salgının kronik bir seviyeye girdiğini belirterek uyardı: “Ufak ufak pikler yapacak. İstanbul’da bu piki bekliyoruz. Pik diyoruz ama tedbirleri gevşetirsek bu pik de büyük bir dalgaya dönüşür.”

5- Yavaş: Yeni komplo peşinde koşanlar, adliyelerde araştırma yapanlar var
Yerel seçim öncesinde sahte senet, rüşvet ve görevi kötüye kullanma suçlamasıyla açılan davada beraat eden Yavaş, “Hâlâ yeni komplo peşinde koşanlar var. Adliyelerde bizimle ilgili bir evrak bulabilir miyim diye araştıranlar olduğunu duyuyorum. bunlarla bizi yıldıramazlar, hizmetten geri koyamazlar” dedi.

6- Bakan Gül’den Berberoğlu yorumu: AYM kararı bağlayıcı ama gerekçe açıklansın
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Anayasa Mahkemesi’nin (AYM) Enis Berberoğlu kararını şöyle değerlendirdi: “AYM kararı elbette bağlayıcıdır, Anayasal kurum ve tüm ilgili kuruluşlar da mahkemenin kararını elbette yerine getirecektir. Ama önce bir gerekçenin ortaya çıkması lazım.”

7- Beşiktaş, Antalyaspor’dan yeni ‘corona’ testi istedi
Beşiktaş kulübü, ilk iki ‘corona’ testi ‘arızalı’ çıkan bu akşamki rakibi Antalyaspor’dan bir kez daha test yaptırmasını istedi. Kulüp, masrafların kendileri tarafından karşılanacağını söyledi.

8- Macron’dan Türkçe Doğu Akdeniz mesajı
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Twitter hesabından Türkçe bir mesaj paylaşarak Doğu Akdeniz’deki krizin çözümü için diyalog çağrısı yaptı.

Kaynak.Dikencomtr

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!