Ana Sayfa Gündem, Politika 21 Eylül 2020

Millet Bizi Çağırıyor

İyi Parti, bugün 2. Olağan Kurultayı’nı gerçekleştirdi

Ankara Altınpark’ta yapılan kurultay, pandemi koşulları nedeniyle açık havada ve seyircisiz toplandı.

1379 delege,  İyi partiyi 2023 seçimlerine taşıyacak yeni yönetimi belirlemek için sandık başına gitti. Seçime tek aday olarak giren Genel Başkan Meral Akşener 1289 oyla yeniden genel başkan seçildi

Seçimli kurultaya mesaj verircesine hem MHP ye hemde HDP’ye davetiye gönderilmedi . Bu iki parti de kurultaya davet edilmedi.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ile yerel seçimlere CHP ile Millet İttifakı çatısı altında giren İYİ Parti, seçimler sonrasında “HDP ile örtülü şekilde yakınlaşıldığı” iddialarının önünü almak için, kurultayda HDP’ye davette bulunmadı. Akşener’in imzasıyla MHP ve HDP dışındaki siyasi partilere gönderilen mektupta da “kurultaya davetin salgın nedeniyle yapılamadığı” anlatıldı. Ancak bu mektup, MHP ve HDP’ye gönderilmedi. Parti yönetiminin bu kararla üstü kapalı “bundan sonra, Millet İttifakı içinde HDP’yle anılmak istemediği” mesajını CHP’ye de verdiği ileri sürülüyor.

İyi Parti, kurultayda Z Kuşağı’nın dikkatini çekmek adına kurultay için “Benim sıram, benim zamanım” adında rap şarkısı hazırladı.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

SAMURAYLAR GÖREVE

SAMURAYLAR GÖREVE

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil