Ana Sayfa Gündem, Politika 25 Eylül 2020

İyi Parti de Deprem Öncesi Artçı

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizer İyi Parti  Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı  Halk TV’de istifaya çağırdı.

İyi Parti‘de kurultay bitti, tartışmalar bitmedi. Tasfiye iddiası partiyi ikiye böldü. İç hesaplaşma gün yüzüne çıktı. Partinin ağır topları sosyal medyada birbirine ağır ithamlarda bulundu. İstifa ve tasfiye açıklamaları peş peşe geldi.

2’nci Olağan Genel Kurultayı’nı 20 Eylül’de Ankara’da yapan İyi Parti de sular durulmadı. Genel Başkan Meral Akşener’in anahtar listesinde olmasına rağmen Aytun Çıray, Yavuz Temizer gibi genel başkan yardımcılığı görevi yapmış isimlerin üzeri çizildi.

Kurultayda delegelere bazı isimlere “oy vermeyin” listesi dağıtıldığı iddiasının ardından Aytun Çıray’ın, “merkez siyasetçiler tasfiye ediliyor” sözleri de partideki tartışmayı büyüttü. Tepkilerin odağında ise Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Koray Aydın vardı.

Yavuz Temizer ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ ‘ın hedefinde delegelere oy vermeyin listesini dağıttığı iddia edilen Koray Aydın vardı. Aydın’ı “hizipçilikle” suçladılar

Meral Akşenerin şimdi ne yapacağı bekleniyor Parti merkezinde ise  sessiz bir suskunluk hakim

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TCMB FAİZ KARARINI AÇIKLAYACAK

TCMB FAİZ KARARINI AÇIKLAYACAK

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil