Ana Sayfa Dünya, Gündem 27 Eylül 2020

Azerbaycan, Ermenistan’a Karşı Saldırı Başlattı

 

 

 

Azerbaycan Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada : Ermenistan silahlı kuvvetlerinin muharebe faaliyetlerini bastırmak ve sivil halkın güvenliğini sağlamak için Azerbaycan Ordusu komutanlığı birliklerimizin tüm cephede bir karşı saldırı operasyonu başlatmaya karar verdi .

“Ön cephede ve düşman savunmasının derinliklerinde bulunan Ermeni silahlı kuvvetlerinin çok sayıda insan gücü, askeri cisim ve askeri teçhizatını keşfeden roket ve topçu birliklerinin, cephe havacılık ve insansız hava araçlarının (İHA) birliklerinin desteğiyle personel ve tank birlikleri, imha onları.

Alınan bilgiye göre Ermeni hava savunma birimlerinin 12 adet OSA uçaksavar füze sistemi çeşitli yönlerde imha edildi. Azerbaycan Hava Kuvvetleri’nin (Hava Kuvvetleri) savaş helikopteri Terter yönünde düşürüldü, mürettebat yaşıyor.

Askerlerimizin yıldırım hızındaki karşı saldırı operasyonu devam ediyor. “Dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil