Ana Sayfa Gündem 29 Eylül 2020

Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi İlçelerde İncelemelerde Bulundu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi, Trabzon’un Vakfıkebir ve Şalpazarı ilçelerinde yapımı devam eden bazı tesislerde beraberindekilerle birlikte  incelemelerde bulundu.

Sporcu yetiştirme ve performans dairesi başkanı Selçuk Çebi, Vakfıkebir’de bulunan futbol sahası, spor salonu, yapımı planlanan yüzme havuzu ve Adnan Demirtürk yurdunu ziyaret edip, ardından Şalpazarı gençlik merkezi inşaatında incelemede bulundu.

Çebi, beraberindeki İl Gençlik ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, Yatırım ve İşletmeler Şube Müdürü Bekir Bişiren ve Spor Şube Müdürü Yusuf Çebi ile birlikte geleceğin olimpiyat ve dünya şampiyonlarının yetiştirildiği Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) ve Sporcu Eğitim Merkezini (SEM) ziyaret etti, sporcularla bir araya geldi.

Çebi Geldiği Vakfıkebir ve Şalpazarı belediye başkanlarınıda ziyaret etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Saraçhane Sen Nelere Kadirsin!

Saraçhane Sen Nelere Kadirsin!

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil