Ana Sayfa Gündem, Yaşam 1 Ekim 2020

Trabzon 2022 Teknofeste Talip

Haberin Yıldızı-

TEKNOFEST ETKİNLİĞİNİN 2022 YILINDA TRABZON İLİMİZDE DÜZENLENMESİ KONUSUNDA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ

 

 

                                                                                                DKİB Yönetim Kurulu Başkanı Saffet KALYONCU 2022 de yapılacak Teknofest etkinliklerinin Trabzonda yapılmasını istedi.

DKİP Başkanı Saffet Kalyoncu yaptığı yazılı açıklamada

Ülkemizin gururu, kendini Ülkemizin teknolojik kalkınmasına adayan, medarı iftiharımız hemşehrimiz Sayın Selçuk BAYRAKTAR Beyin organizasyonu ile çok önemli bir teknoloji platformuna dönüşen TEKNOFEST etkinlikleri, tüm Türk vatandaşları gibi ihracat camiamız tarafından da takdirle karşılanmakta, geleceğimizin mimarı olan gençlerimizin çok değerli çalışmalarını gördükçe umutlarımız kat be kat artmaktadır.

 

Kıymetli hemşehrimiz Sayın Selçuk BAYRAKTAR’ın ve değerli ekibinin organizasyonları ile her yıl farklı tema ve alanlarda düzenlenmekte olan etkinliklerde ortaya çıkan yenilikçi ve geleceğimizi şekillendirecek genç fikirlerin, tüm dünyanın hayranlıkla izlediği savunma sanayimizdeki atılım gibi,  Ülkemizin her alandaki teknolojik atılımına büyük katkı yapacağına canı gönülden inanmaktayız.

 

Geçtiğimiz hafta Gazaiantep’de düzenlenen Teknofest2020 etkinliklerine katılarak 2022 yılında Teknofest’in Trabzon’da düzenlenebileceği müjdesini veren çok değerli Ak Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Bahar AYVAZOĞLU hanımefendiye şükranlarımızı sunuyor ve Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği ve Bölge iş insanları olarak bu etkinliğin Bölgemizde düzenlenmesi konusunda her türlü desteği vermeye hazır olduğumuz belirtmek istiyoruz.

 

Bilindiği üzere Ülkemizin köklü teknik üniversiteleri arasında yer alan KTÜ bünyesinde kurduğumuz Trabzon Teknoloji Geliştirme Bölgesinde faaliyet gösteren yazılım firmalarımız yanında,  KTÜ ve diğer Bölge illerimizdeki Üniversitelerimizde gerçekleştirilen teknoloji alanlarındaki çalışmalar, bu alanda Bölgemizde önemli potansiyelin olduğunu ortaya koymaktadır.

 

Geleceğin dünyası olan dijital alandaki bu çok değerli çalışmaları ve genç girişimcilerimizin yapay zeka ve yazılım alanlarında geliştirmiş oldukları fikirleri sanayi alanında kullanıma sunmak amacıyla TEKNOFEST gibi organizasyonların Bölgemizde düzenlenmesi,  Yüksek katma değerli ürün üretimine yönelik sanayinin Bölgemizde filizlenmesine ve Trabzon’un hedefi olan yüksek katma değer ihtiva eden yüksek teknolojili ürünlerin üretiminde Orta Asya ve Kafkasya Bölgesinin üretim üssü olması hedefine büyük katkı sağlayacaktır.

 

Bu vesile ile TEKNOFEST 2022 etkinliğinin Trabzon ilimizde düzenlenmesi konusunda öneri geliştiren çok değerli Milletvekilimiz Bahar AYVAZOĞLU’na şükranlarımız arz ediyor, etkinliğin düzenlenmesi konusunda her türlü desteği vereceğimizi arz ediyoruz.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

EFSANE ARAMIZDAN AYRILDI

EFSANE ARAMIZDAN AYRILDI

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil