Ana Sayfa Gündem, Spor 2 Ekim 2020

Kim Önerdi ???? Kim İzledi ????

Haberin Yıldızı-

Djaniny Semedo, Trabzonspor’un transferdeki son bombası… Trabzonspor 29 yaşındaki forvet oyuncusu ile anlaşma sağlamak üzere. Sürpriz şekilde Trabzonspor’un kadrosuna dahil olmak üzere olan oyuncu dün akşam istanbula geldi bugün ise Trabzona gelen ve sağlık kontrollerinden geçen oyuncu Başkanın Antep deplasmanı dönüşünde anlaşma imzalanacak

.2022 yılına kadar kulübüyle kontratı olan Semedo, sözleşmesini feshettiği için Trabzonspor’un kasasından bonservis bedeli çıkmayacak

Futbol hayatını Suudi Arabistan’ın Al Ahli Cidde takımında sürdüren Djaniny, futbol kariyerine Portekiz’de Velense’de başladı ve 2011’de Leiria’ya imza attı. 2012’de ise Portekiz devi Benfica’ya 300 Bin Euro’ya transfer oldu. Aynı yıl kiralık olarak Olhanense’ye gitti. Bir sonraki sezon ise 1.2 Milyon Euro’ya Nacional’in yolunu tuttu. 2014’te ise Meksika’nın Santos Laguna takımına 2 Milyon Euro’ya transfer oldu. 4 yıl burada kaldıktan sonra 2018’te 10.2 Milyon Euro’ya Arabistan’ın Al Ahli takımına gitti.

Sağ ayağını kullanan 29 yaşındaki golcü bugüne kadar 294 maça çıkarak 99 gol 33 asist kaydetti. Geçen yıl ise 25 maçta forma giyerek 8 gol 2 asistle oynadı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil