Ana Sayfa Gündem, Spor 3 Ekim 2020

Antepte Yine Hakem Kaybolan 2 Puan

Süper Lig’in 4. haftasının açılış maçında Gaziantep ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Gaziantep Kalyon  Stadyumu’nda oynanan mücadelenin son dakikalarında tartışmalıgeçen  son anları neticesinde verilen penaltı sonucu  maç 1-1 bitti.

İlk yarısı 0-0 sona eren maçta Trabzonspor’a üstünlüğü getiren gol, 64. dakikada kullanılan pereira nın  uzun taç atışında  ağları sarsan Gaston Campi ile geldi.

Maçın 88. dakikasında ceza alanında yaşanan pozisyonun ardından vardaki hakem Bitigenin uyarısı ile  Fırat Aydınus VAR incelemesi yaptı var incelemesi için saha kenarına gelen aydınus birden geri dönüp smudicayı kırmızı kartla dışarı attı  ve çok tartışılan bir kararla  Gaziantep FK lehine penaltı verdi. Topun başına gelen Maxim, 90+3. dakikada ağları sarstı ve takımına 1 puanı getirdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil