Ana Sayfa Gündem, Spor 4 Ekim 2020

Nowak Yedek Kulübesinin Müdavimi Oldu

Trabzonsporda yedek kulübesinin yerini bilmeyen Filip Nowak fenerbahçede yedek kulubesinin müdavimi oldu

Transfer sezonun başlamasıyla Trabzonsporla bağlarını koparan menejerlerinin usta hamleleriyle fenerbahçeye imza atan Filip Nowak TFF Süper ligte geride kalan 4 hafta sonunda henüz yeni formasıyla 1 dakika bile alamadı.

Geldiği Trabzonsporda yıldızlaşan ve Trabzonluların sevgisini kazanan ama bunu kıymeti bilmeyerek Trabzonspordan ayrılarak Fenerbahçe forması giyen nowak o dönemde hatırlanacağı gibi Trabzonspordan ayrılma sebebi olarak da yönetimi göstermişti o dönem yaptığı açıklamada nowak : “Bana eğer kışın daha iyi şartlarda bir sözleşme önermiş olsalardı, kalırdım. Ama bunu yapmadılar. Sonrasında Fenerbahçe bana uyan teklifiyle geldi. Özellikle benim de isteğim olan üç yıllık kontrat vardı. Bunu değerlendirip, kabul etmeye karar verdim.” demişti.

Bugünlerde fenerbahçenin idman futbolcusu olan nowağın bu durumdan çok rahatsız olduğu ben Trabzonspordan lider oyuncu olarak geldim ama burda sadece idmanlarda oynuyorum diye serzenişte bulunduğu söyleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil