Ana Sayfa Gündem, Politika 8 Ekim 2020

İYİ Partili Muhalifler Karar Aşamasında

Haberin Yıldızı-

 

İYİ Parti’de “Oy verilmeyecekler” liste krizinden sonra “Görev verilmesin” taleplerine rağmen Genel Başkan Meral Akşener’in Teşkilat Başkanı Koray Aydın’a sahip çıkmasının ardından ilk grup toplantısına katılmayarak tepkilerini ortaya koyan milletvekilleri şimdide yeni bir kararın eşiğindeler.

Genel Başkan Akşenerin muhalif milletvekilleri ile bire bir görüşme yapmak için haber gönderdiği vekiller yol ayrımında olduklarını Koray Aydının yaptıklarını kabullenemediklerini belirttiler.

Vekillerin Meclis Grup toplantılarına ve siyasi faaliyetlerine katılmama yönünde tavır aldıkları MHP ye katılma yolundada eğilimin olduğu gelen bilgiler arasında

“Oy verilmeyecekler” listesinde adı olan İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Aydın’ın yeniden görevlendirilmesine en sert tepki gösteren vekillerin başında geliyor Genel Başkan Akşenerin ilk görüşmeyi de Koncukla yapması bekleniyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Millet Bizi Çağırıyor

Millet Bizi Çağırıyor

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil