Ana Sayfa Dünya, Gündem 9 Ekim 2020

Dünya Seviyesizliklerini Bir Kez Daha İzlemeyecek

Haberin Yıldızı-

 

Başkan Donald Trump Perşembe günü yaptığı açıklamada , COVID-19 güvenlik endişeleri nedeniyle sanal bir formata geçirildikten sonra eski Başkan Yardımcısı Joe Biden ile bir sonraki başkanlık tartışmasına katılmayacağını söyledi .

Başkanlık Müzakereleri Komisyonu Perşembe sabahı, Trump’ın pozitif COVID-19 teşhisi ve ardından Beyaz Saray salgını sonrasında bir sonraki tartışmanın “dahil olan herkesin sağlığını ve güvenliğini korumak” için uzak olacağını duyurdu.

Biden, kampanya etkinlikleri için Perşembe günü Arizona’ya giderken, ne bekleyeceğini bilmediğini söyledi.

Başkanın ne yapacağını bilmiyorum. Her saniye fikrini değiştiriyor, ”dedi

Biden kampanyasının kampanya müdür yardımcısı ve iletişim direktörü Kate Bedingfield, Trump’ın geri adım atmasının bir sonucu olarak, Biden’ın 15 Ekim’de “doğrudan seçmenlerden soru almak için uygun bir yer bulacağını” söyledi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil