Ana Sayfa Gündem, Spor 11 Ekim 2020

Birisi Eddie Newton’a Trabzonsporun Hocası Olduğunu Hatırlatsın

Süper Lig’e verilen milli arada Erzurumspor ile oynanan  hazırlık maçı sonrası Trabzonsporun Teknik Patronu  Eddie Newton açıklamalarda bulundu.

Sözlerine İyi bir hazırlık maçı oynadıklarını  belirterek başlayan Teknik Patron Eddie Newton, “Bizim açımızdan iki devre halinde iki ayrı maç oldu. İlk yarıda sakatlıktan dönen ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımız vardı, onların takıma adapte olmasını sağladık. İkinci yarıyla birlikte değişiklikler de yaparak takımımızın daha iyi olduğunu gördük. İyi de bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Özellikle ikinci yarı genelinde iyi işler yaptık ancak maalesef ikinci golü atamadık. Haftaya zor bir maç oynayacağız. Rakibimiz istediği başlangıcı henüz yapamadı ama ne kadar tecrübeli ve kaliteli oyuncularının olduğunu biliyoruz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hem fiziksel hem de taktik anlayış olarak takımımıza adapte olmaya başladı. Tam kadro olarak çalışmaya başlıyoruz. Zor bir maç olacak ama bu maçı dört gözle bekliyoruz” dedi.

Maçın başlamasıyla 30 saniye topu erzurumsporlulara vererek hareketsiz kalan Trabzonsporlu oyuncuların durumu ile ilgili soruya ise Newton, “Kulüp olarak artık aleyhimize verilen kararlardan dolayı bıkmış, usanmış durumdayız. Başkanımız, yöneticilerimiz ve futbolcularımızla konuştuğumuzda bu durumun bizi mutsuz etmemesi için bir şeyler yapmamız gerektiğini düşündük. Erzurumspor’a da bizi anlayışla karşıladıkları için teşekkür etmek istiyorum. Umarım bu mesaj amacına ulaşmıştır, yerine ulaşmıştır. Artık bu durumun ne kadar can sıkıcı olduğunun ve yorulduğumuzun da anlaşıldığını umuyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Basın toplantısının ardından Newtonun açıklamalarına taraftarlardanda serzeniş geldi , taraftarlar birileri hocaya Hangi takımın hocası olduğunu hatırlatmalı biz hazırlık maçı bile olsa kaybetmeyi hazmedemiyoruz takımımız da öyle ahım şahım bir top oynamadı karadenizin dalgaları gibi hırçın ve saldırgan bir top oynamalıyız dediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil