Ana Sayfa Gündem, Spor 12 Ekim 2020

Trabzonsporda Neler Oluyor !

Haberin Yıldızı-

 

Son Gaziantep deplasmanına götürülmesine rağmen 18 kişilik karoya alınmayan Abdulkadir Parmak’ta sorunun sakatlık olmadığı  Teknik Patron Eddie Newtonun vatandaşı Lewis Bakeri oynatmak adına Ömürü kadroya almadığı konuşuluyor.

Dedikoduların çıkması üzerine Eddie Newton bir açıklama yapmış “lig uzun riske etmemek için kadroya almadım demişti” bu açıklama taraftarları pek inandırmasada tepkide gösterilmemişti.

Dedikodu kazanında kaynayan sözlere göre Ömür antep maçı öncesi “takımı hoca Baker le birlikte yapıyor demiş bunu duyan Teknik Patronda Antep kadrosunda olan Abdulkadir Ömürü maç kadrosuna almayarak tribüne göndermiş.

Başakşehir hazırlıklarını Trabzonda kendi tesislerinde sürdüren Trabzonsporda bu hafta konunun tatlıya bağlanarak sonuçlandırılacağıda gelen bilgiler arasında

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KUTLAMALAR BUGÜN SÜTLÜCEDE

KUTLAMALAR BUGÜN SÜTLÜCEDE

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil