Ana Sayfa Gündem, Spor 14 Ekim 2020

Uğurcan Çakır … Kaleye

UEFA Uluslar Ligi’nde bugün  Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Sırbistan’ı konuk edecek A Millî Takımımız, karşılaşmanın hazırlıklarına 12 ekimden beri TFF Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde  basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanlarda ,teknik taktik çalışmaların yanısıra Rusya maçındaki eksik yönler üzerinde de çalışmalar yapıldı.

Şenol Güneşin ligde formda olan Uğurcan Çakırı Sırbistan maçında kaleye koyacağı tahmin ediliyor.

Diğer yandan, A Millî Takım kadrosunda sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle değişikliğe gidildi. Dün akşam oynanan Rusya maçında sarı kart görerek Sırbistan karşılaşmasında cezalı duruma düşen Ozan Kabak kamptan ayrıldı. Alt baldırında ve adduktor kasında problem yaşayan Efecan Karaca da aday kadrodan çıkarıldı.

Rakip sırbistanda ise 8 futbolcu eksik Sırbistan Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada Dusan Tadic, Luka Milivojevic, Emil Rockov, Marko Grujic, Strahinja Pavlovic, Aleksandar Kataj ve Sasa Zdjelar’ın kulüpleriyle yapılan anlaşma sonucu Türkiye’ye getirilmediği ifade edildi.

Ayrıca Milos Veljkovic de Norveç ile oynanan maçın ardından kadrodan çıkarılmıştı.

Bu akşam Türk Telekom Stadı’nda oynanacak mücadele saat 21.45’te başlayacak ve TRT Spor’dan naklen yayımlanacak.

Müsabakada, Bulgaristan Futbol Federasyonundan hakem Georgi Kabakov düdük çalacak. Kabakov’un yardımcılıklarını aynı ülkeden Martin Margaritov ve Diyan Valkov yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Nikola Popov olacak.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil