Ana Sayfa Gündem, Spor 15 Ekim 2020

Trabzonlular Soruyor Milli Takımın Kalesi Trabzonsporlulara Kapalımı ?

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup’taki 4. maçında Sırbistan ile 2-2 berabere kaldı. Tıpkı Almanya ve Rusya maçları gibi ilk yarıyı geride kapatan A Milli Takım, ikinci yarıda açıldı ancak bu performans galibiyete yetmedi.

Şimdi Maçlar bitti Kasımda maçlar öncesi toplanmak üzere futbolcular takımlarına döndü

Şenol Hocanın 2002 deki dünya kupası kadrosundaki futbolculardan Metin Aktaşın maçlar başlamasından önce kadrodan çıkarılmış 1 dakika bile süre alamamıştı daha sonralardan kadroya belli belirsiz Onur Kıvrak çağrılmış oda yeterli süre alamamıştı ki dünyanın en iyi kalecileri arasnda o dönemde gösteriliyordu şimdi ise tüm avrupanın peşinden koştuğu en pahalı kaleciler arasında gösterilen Uğurcan Çakır kadroya çağrılıyor ama süre alamıyor Trabzon Kamuoyu soruyor Şenol Hoca Uğrcanı yetersizmi görüyor yoksa Milli Takım kalesine gizli bir el Trabzonsporlulara boykot uygulatıyor

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil