Ana Sayfa Gündem, Spor 16 Ekim 2020

Eddie Newton Rüyasından Erken Uyanabilir

Trabzonsporda bu hafta sonu oynanacak Başakşehir maçı Teknik Direktör Eddie Newtonunda kaderini belirleyecek gibi,ilk dört hafta sonunda süper ligde 1 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet alarak istikrarsız bir görüntü çizen Trabzonspor ve Eddie Newton kenar yönetimi olarak takıma etki gücünün az olduğu görüldü .

İlk Teknik Patronluk görevini en büyük rüyası olarak gören Newton görünen o ki bu gidişatla rüyadan erken uyanabilir.

Gerek futbolcularla olan iletişiminde  gerekse idman performansı olarak iyi bir görüntü çizsede Teknik Patron Eddie Newtonun kenar yöenetimi olarak eksik kaldığı ve vatandaşlarının dışındaki futbolcularla mesafeli olduğu gözlemleniyor

son olarak oynanan gaziantep maçında takımın geriye yaslanmasını önleyemeyen takımın hucum gücünü frenleyen hamleler yapması parmakla yaşandığı öne sürülen problem Eddie Newtonun karnesine eksi haneler olarak yazıldı.

Hafta sonu oynanacak Başakşehir maçında yönetimde taraftarda belliki hocayı başka bir gözle izleyecek

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil