DOLAR 32,5237 -0.08%
EURO 34,8023 -0.2%
ALTIN 2.420,11-0,40
BITCOIN 21590710.06379%
Trabzon
19°

AÇIK

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Bu Kırgınlık Ayrılık Getirir

Bu Kırgınlık Ayrılık Getirir

ABONE OL
18 Ekim 2020 21:46
Bu Kırgınlık Ayrılık Getirir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuk olduğu Habertürk TV’de Veis Ateş’in sorularını yanıtladı

gündeme ilişkin görüşlerini açıklayan Akşener . Türkiye’nin Azerbaycan’ın yanında olmasını ‘olumlu’ ve ‘doğru’ olduğunu söyledi. Meral Akşener, ‘AYM’nin ışıkları yanıyor’ diye tweet atan Engin Yıldırım’ın istifa etmesinin doğru ve beklenen  bir karar olacağını söyledi. Akşener Türkiye’nin ekonomik olarak ‘fakirlik kapanı’na girdiğini ifade etti…

Partisinin olağan genel kurulunda Koray Aydının dağıttığı öne sürülen oy verilmeyecek listesi sebebi ile de partide kırgınlıklar olduğunu söyleyen Akşener bu konuyla ilgili soruya ise verdiği cevapta :Dün bıktığımız, kendimize hakaret gibi, onurumuza saldırı gibi gördüğümüz hiçbir işi yapmıyoruz. Buna alışacağız, kolay değil. Otoriter yapılardan geliyoruz. Bizim 4 arkadaşımız mazeretsiz olarak gruba katılmıyor, onların dışında hepsi katılıyor. Ben arkadaşlarımın tümünü aradım. Liste üzerinden kendini incitilmiş hisseden bütün arkadaşlarımla konuştum. O listeden benim bilgim olmuş olsa sorumluluk bana aittir. Arkadaşlarımızın kırgınlığının bana olması gerekir. Genel başkan benim, elbette sorumluluk bana ait ama 2 arkadaşım GİK anahtar listesinde yer almayı istememişti zaten. Genel başkan olarak hiçbir arkadaşımı disiplin kuruluna sevk etmeyeceğim. Ben şeffaf bir insanım. Biz partileşme aşamasını sağladık diye düşünüyorum, şimdi kurumsallaşma aşamasındayız.

Bilindiği gibi

İYİ Partili vekiller, geçen hafta olduğu gibi bu hafta da yine grup toplantısına katılmadı.

Toplantıda İsmail Koncuk, Ümit Özdağ, Durmuş Yılmaz, Ayhan Erel, Feridun Bahşi ve Aytun Çıray’ın gibi isimler yine yer almadı.

Genel Başkan Meral Akşener geçen hafta Koray Aydın’ın yeniden yönetime girmesine itiraz eden milletvekillerini tek tek çağırmış sorunun aşılması için ikna çabasında bulunmuştu.

Ancak Meral Akşener’in vekillerle görüşmesi de sonuç vermemişti

.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!