Ana Sayfa Bölge, Gündem 18 Ekim 2020

Vatandaş İstedi Büyükşehir Yapıyor

Haberin Yıldızı-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çevre sakinlerinin talebi üzerine Zağnos Vadisi’nde yer alan dere içerisinde temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Zağnos Vadisi’nin dere tabanında tutunan su bitleri ve balçık malzemeleri, dereye indirdiği iş makineleri ile temizledi.

VATANDAŞIN TALEBİ YERİNE GETİRİLDİ

Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Zağnos TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşlarımızın talebi üzerine harekete geçen Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, Zağnos Deresi’nde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerimizce dereye indirilen mini iş makineleri ile dere tabanında tutunan su bitkileri ve balçık malzeme temizlendi. Temizleme işleminin tamamlanmasının ardından Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz tarafından tankerler yardımıyla basınçlı su ile detaylı yıkama yapıldı. Ayrıca aynı bölgedeki bitkilerde barınan bitki hastalık ve zararlılarına karşı da düzenli olarak ilaçlama çalışması gerçekleştirildi” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

HEDEF 2053…

HEDEF 2053…

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil