DOLAR 32,5189 -0.08%
EURO 34,9463 0.3%
ALTIN 2.434,670,49
BITCOIN 2082726-3.8232%
Trabzon
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Fenerin Taktiği Başkan’dan

Fenerin Taktiği Başkan’dan

ABONE OL
22 Ekim 2020 07:58
Fenerin Taktiği Başkan’dan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 6. haftasında oynanayacak  olan Fenerbahçe maçı hazırlıkları  devam ediyor.

Teknik Direktör Eddie Newton yönetiminde  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda kuvvet çalışmalarının ardından taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi.

Cüneyt Çakırın yöne teceği maçta tek hedef İstanbuldan 3 puanla dönmek .

Fenerbahçe maçlarının önemini ve havası yeni gelenlere anlatma görevi Uğurcan la Pereira üstlendi idmanlarda ve sonrasında mini toplantılarla yeni oyunculara Fenerbahçe derbisinin önemimi anlatan Kaptanlar sahada savaşacağız bu maçı alacağız dediler

AĞAOĞLU İDMANDA 

Öte yandan Tesislerde bir basın toplantısı yapan Uğurcan Çakırın basın toplantısının ardından, Trabzonspor, hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü. Kısa Pas çalışmalarıyla başlayan antrenman öncesinde Başkan Ahmet Ağaoğlu da, antrenman sahasına gelerek çalışmaları yakından izledi. Başkan Ağaoğlu, antrenman öncesi, teknik heyetle görüşme yaptı.

Teknik direktör Eddie Newton yönetiminde gerçekleşen antrenmana, karantina sürecinde bulunan Ekuban ve Abdülkadir Parmak’ın yanı sıra milli takım kampında bulunan Salih Kavrazlı katılmadı. Antrenman toplantıyla başlarken, oyuncuların bir bölümü salonda diğer bölümü ise bireysel antrenmana yöneldi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!