Ana Sayfa Gündem, Spor 26 Ekim 2020

Buraya Kadarmış…

Haberin Yıldızı-

 

Haftalardır kötü gidişata dur diyemeyen Teknik Patron Eddie Newton’un son Fenerbahçe maçından sonra taraftarın gözünde tüm  kredisi bitti.

Fenerbahçe maçının İlk yarısını Uğurcanın asisti afobenin golüyle  1-0 önde kapatan Trabzonsporda ikinci yarı Erol Bulutun 1 değişikliği ile maçın gidişatını tamamen değiştirmesi karşısında Trabzonspor  kenar yönetimi karşılık veremeyince kırılgan bir yapıya sahip Trabzonspor ard arda gelen gollerle sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Bu mağlubiyetin sebepleri üzerine sosyal medyada binlerce yorum yapıldı hakem cüneyt çakırın eyyamları,Nwakamenin haftalardır süre formsuzluğu, Ömürün bir artan bir düşen performansı,,Yönetimin teknik direktör tercihi üzerine olsada taraftarların ortak fikri Teknik Patron Eddie Newtonun yetersizliği oldu.

Gerek kadro seçimi gerekse kenar yönetimi olarak Chelsada görev yapmış birinin oyunu okuyamayışı mağlubiyeti getirirken Trabzonsporu lig de en başarısız sezon başlangıcı yapmasına sebep oldu.Bütün kredilerini kadıköyün çimlerine yatıran Eddie Newtonun görünen oki Trabzonspor rüyası bu hafta bitiyor.

Şimdi konuşulan Trabzonsporu bu çıkmazdan çekip çıkaracak Hoca kim olmalı Shotadan, Akçaya her ismin gündemde olması kafaları karıştırada Başkan Ahmet Ağaoğlunun bugün yarın yönetim kurulunu toplayarak yeni hocanın ismini açıklaması bekleniyor

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil