DOLAR 32,5237 -0.08%
EURO 34,8023 -0.2%
ALTIN 2.420,11-0,40
BITCOIN 21590710.06379%
Trabzon
19°

AÇIK

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Erdoğan Vatandaşları Boykota Çağırdı Şimdi Sıra Vatandaşlarda

Erdoğan Vatandaşları Boykota Çağırdı Şimdi Sıra Vatandaşlarda

ABONE OL
27 Ekim 2020 07:10
Erdoğan Vatandaşları Boykota Çağırdı Şimdi Sıra Vatandaşlarda
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğanın boykot çağrısı tüm dünyada büyük yankı uyandırırken Türkiyede vatandaşların nasıl bir uygulamada bulunacakları merak konusu oldu tüm gazetede ve haber ajansları boy boy Türkiyedeki fransız ürünlerin adlarını paylaşmaya başladı boykotun boyutu yakın bir zamanda ortaya çıkacak

TÜRKİYEDEKİ FRANSIZ ÜRÜNLERİ 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fransız ürünlerine yönelik boykot çağrısı dünya basınında geniş yankı buldu. Medya devleri, haberleri son dakika olarak servis etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün Mevlid-i Nebi Haftası Açılış Programı etkinliğinde sarf ettiği “Buradan milletime sesleniyorum, sakın Fransız mallarını satın almayın” sözleri dünya medyasında son dakika olarak duyuruldu. Reuters, Sputnik, BBC ve AFP haber ajansından geçilen son dakika duyurusunda, “Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkleri Fransız mallarını boykot etmeye çağırdı ” denildi.

BLOOMBERG: ERDOĞAN, FRANSIZ ÜRÜNLERİNİ BOYKOT ETMEYE ÇAĞIRIYOR

Bloomberg’ın Ortadoğu hesabından yapılan haberde ise Erdoğan’ın çağrısını “Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müslümanlara karşı düşmanca bir tutum olduğunu söyleyerek Fransız ürünlerini boykot etmeye çağırıyor” şeklinde duyurdu.

AB TEMSİLCİSİ FONTELLES: TÜRKİYE, TEHLİKELİ ÇATIŞMAYI DURDURMALI

Guardian’da yapılan “Macron’un Muhammet Peygamber karikatürlerine verdiği destek ardından İslam dünyasında öfke yayılıyor” haberinde Erdoğan’ın boykot çağrısına yer verildi. Haberde, “AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell Fontelles, Türkiye’yi bu tehlikeli çatışmayı durdurmaya çağırdı. Erdoğan ise Türkiye’deki Fransız ürünlerini tamamen boykot etme çağrısında bulundu” denildi.

THE NEW ARAB: MACRON’A AŞAĞILAYICI BİR DARBE VURDU

The New Arab haber sitesi, “Erdoğan, Fransız ürünlerini boykot çağrılarının ‘radikal bir azınlığın’ işi olduğunu söyleyen Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a ikinci bir aşağılayıcı darbe vurdu.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!