Ana Sayfa Gündem 30 Ekim 2020

Milli Ve Manevi Değerlerimiz KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR

Haberin Yıldızı-

Trabzon Fırıncılar Odası Başkanı Davut İlik son günlerde Avrupa’da baş gösteren bir cinnet hali durumunun meydana geldiğini ve buna önce bir insan sonrada bir Müslüman Türk evladı olarak tepkisiz kalamayacağını dile getirirken bu cinnet haline son yakalanan ise İranlı gazetecinin benzetmesi ile paris iblisi Fransa Cumhurbaşkanı Macron olmuştur.dedi
Yabancı düşmanlığının ayyuka çıkdığı bir ülkede son dönemlerde buna islam düşmanlığıda eklenmiştir.
Önce Almanyadaki Mevlana Camisine yapılan baskın sonra Hollanda Gert Wilders denen bir münafığın terör ve şiddet söylemleri sonrasında ise İslam ve Alemlere Rahmet olarak dünyaya gelen Peygamber Efendimiz İki Cihan Güneş Hz.Muhammed Mustafa(SAV) Efendimize dil uzatacak kadar hadsizleşen cinnet halindeki Macron aynı zamanda Avrupanın son dönemde geldiği noktayı da gözler önüne sermektedir.
“Sömürgeciliğin ana merkezlerinden olan Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron’un, son birkaç zamandır cinnete esir politikalarına bir yenisini daha ekleyerek, insanlığa rahmet olarak gönderilen, hatem-ül enbiya Hz. Muhammed Mustafa(SAV)’ya ilişkin sözde karikatürlere fikir özgürlüğü adına sahip çıkması ve Müslümanları aşağılamaya çalışmasını şiddetle kınıyorum.
Sözde ifade özgürlüğü adı altında doğrudan müslümanların inançlarına saldıran ve neresinden bakarsanız bakın kin, nefret ve terörle şekillenmiş zihinler ve zihniyetler tarafından çizilmiş karikatürlere sahip çıkmak, teröre ve kine ortak olmaktır bunun da tek bir izahı vardır oda kişinin akıl yitirmesidir.
Fransa’daki bu kin ve nefret söylemlerine kayıtsız kalamayacağımız gün gibi aşikârdır. Çünkü bu girişimler, Fransa’da herhangi birisi tarafından yapılmış değil, bizzat ülkenin en üst yöneticisi cumhurbaşkanı tarafından gerçekleştirilmektedir.
İranlı gazetecinin söylemiyle Bu Paris iblisinin sözlü ve fiili hareketleri ne ifade nede düşünce özgürlüğü asla değildir olamazda bizlere düşen görev bellidir Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı Fransız ürünlerine boykot kampanyasına top yekün katılmak Fransız ürünlerini almamak aldırmak tır ama bence bu da yeterli değildir İş dünyamız fransa ile ithalat ve ihracatını derhal kesmeli Hükümetimiz de fransa ile yapılmış ticari anlaşmaları askıya almalı Fransa ile diplomatik ilişkileride bir an önce kesmelidir.
Son olarak da şunu söylemek isterimki diyen Başkan Davut İlik Hiç kimse, unvanı ,makamı, adı ne olursa olsun hiç kimsenin dinine, hükümlerine ve kutsallarına hakaret etme, onları yok sayma hakkına sahip değildir ve olamayacaktır ve de olmasına asla müsaade etmeyiz derken Trabzondaki diğer STK ların ve Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin de tepkilerini dile getirmelerini bu konuda sessiz kalmamalarını tek yürek olmalarını istedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil