DOLAR 32,4948 -0.17%
EURO 34,9837 0.36%
ALTIN 2.435,710,53
BITCOIN 20975010.93455%
Trabzon
21°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

Başkan Sözünü Tutuyor

Başkan Sözünü Tutuyor

ABONE OL
5 Kasım 2020 11:02
Başkan Sözünü Tutuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta: Şoförlere bugün itibarı ile  yol verilmiştir.Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun katkısı ve yardımları çok büyük oldu kendilerine şahsım ve esnafım adına teşekkür ediyorum.

Oda başkanlığı seçimleri öncesinde ve sonrasında ilk cümlemiz daima esnafımızın aleyhine olacak hiç bir kararın altında imzamızı göremeyeceksiniz  olmuştu Bu konuda hiç bir çekincemiz yoktur kararımız aynıdır Ben Ömer Hakan Usta olarak Şoför esnafımın zararına olacak kendilerine zarar ettirecek hiç bir kararın altında dün olduğu gibi yarında imzamız olmayacak dedi.

Trabzon gündemini meşgul eden araç değişimde önemli bir viraj daha Başkan Ömer Hakan Ustanın kararlı tavırları ile  dönüldü.

Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta yaşanan gelişme hakkında yaptığı açıklamada değişimin yaşanacağı yeni araç yaşının 0 ila 3 yaş arasında karar kılıdığını söyleyerek bu kararın şöfor esnafı açısından tereddütle karşılandığını söyledi.Esnafının bu konudaki kararı kendileri açısından zorladığını yaş sınırında daha esnak bir karar alınması konusunda oda başkanlığımıza sözlü ve yazılı olarak başvuru yapmışlardır konuyla ilgili oda yönetimizle birlikte yaptığımız çalışmalar sonunda gerek araç modernizasyonunda sıkıntı olmaması gerekse esnafımızın bir an önce değişim yapabilmeleri konusunda yaş sınırının 0-6 olmasının daha uygun olacağı konusunda oybirliği ile karar alınmış esnafımızla yaptığımız görüşmelerde kendilerinde 0-6 araç yaş sınırının  değişim için uygun olabileceği onayı da alınınca  Konun çözülmesi için Büyükşehir belediye başkanı ile yaptığı görüşmenin olumlu sonuçlandığını söyleyen Başkan Usta şunları söyledi:

“Dönüşüm kapsamında belirlenmiş olan dolmuşlarda ki 0-3 (üç) yaş sınırı 0-6 (altı) yaşa çıkarılmıştır. Araçlarını değiştirecek olan üyelerimiz 2015 yılı ve üstü araçlarla değişim yapabileceklerdir. Büyükşehir belediye başkanımız sayın Murat Zorluoğlu ‘na şoför esnafımız adına teşekkür ederim”.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!