Ana Sayfa Gündem, Spor 13 Kasım 2020

Gençler İdmana

Haberin Yıldızı-

 

Abdullah Avcı, bordo-mavili kulüpte ilk planda saha sonuçlarını olumluya döndürmeyi hedeflerken, diğer taraftan ise genç ve yerli oyuncuların takımdaki sayısını arttırmayı amaçlıyor,bu kapsamda ilk icraatı  Eddie Newtonun  alt yapıya gönderdiği Faruk Can Genç, Kerem Baykuş ve Süleyman Cebeci gibi genç oyuncuları da geri çağırarak antrenmanlara dahil ettiği öğrenildi.

Bordo-mavili takıma arzu ettiği futbolu oynatmayı planlayan deneyimli teknik adam öz kaynağı yüksek seviyede olan Trabzonspor’un bu potansiyelini en üst seviyede kullanmayı hedefliyor. Avcı’nın bu süreçte taraftardan en büyük beklentisi ise zaman ve sabır gösterilmesi.

Futbolcularla  idman öncesi yaptığı konuşmada  ise Teknik Patron Avcı : Hepimizin bu camiaya borcu bulunuyor ve bunu ödememiz gerek. Herkes elinden geleni yapmalı ve hızla zirveye doğru tırmanmamız gerek. Trabzon her zaman zirveye oynar. Birlikte başaracağız ve takımı ayağa kaldıracağız” dediği belirtildi..

Avcı’nın talebelerine, “Biz iyi bir takımız. İlk sekiz haftada beklentiler karşılanamamış olsa da kalitenizden şüphem yok. Zaten sizlere inanmasam burada olmazdım. Bizim için sezon yeni başlıyor. Bu saaten sonra geçmişi unutalım, önümüzde yeni bir dönem var. Bize güvenen milyonlarca taraftarımıza borcumuz var.. Erzurum maçıyla birlikte hem oyun hemde skor olarak taraftarı memnun edelim dediği öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil