Ana Sayfa Gündem, Spor 13 Kasım 2020

Hepimizin Bu Şehre Borcu Var …

Haberin Yıldızı-

 

Süper Lig’in 9. haftasında oynayacağı Erzurumspor maçı hazırlıklarına günde yaptığı çift idmanla devam ediyor.

İdman öncesinde futbolcularla mini birde toplantı yapan Abdullah Avcı konuşmasında Trabzonsporun ligde bulunduğu konumun hak ettiği yer olmadığını söyleyen Avcı benim ve sizlerin bu tabloyu bir an önce tersine çevirmeliyiz dediği öğrenildi konuşmasında avcı bu şehre hepimizin borcu var çalışarak Trabzonsporu hak ettiği yere getirmeliyiz dedi.

Daha sonra Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde ilk antreman 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ndeki fitness salonunda gerçekleşti ,yapılan günün ilk antrenmanında ısınma bölümünde mobilizasyon hareketleri ve core çalışma, ana bölümde ise genel kuvvet çalışmaları gerçekleştirildi.

Abdullah Avcı yönetiminde günün ikinci antremanı saat 17.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde teknik ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon, ivmelenme ve taktiksel çalışmalar şeklinde  gerçekleştirildi.

Trabzonspor  yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil