Ana Sayfa Gündem, Sağlık 13 Kasım 2020

Neden Kurallara Uymuyoruz , Basit Bir Tedbiri Bile İhmal Ediyoruz

Haberin Yıldızı-

 

Dünya’nın pek çok ülkesinin ardından 11 Mart tarihinde ülkemizde ilk vakası teşhis edilen corona virüs salgınıyla ilgili son dakika haberleri yerli ve yabancı ajanslardan gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Mart ayında ortaya çıkan ve günümüze değin koronavirüs aşı çalışmalarında da yol katedilen pandemiye ilişkin günlük vaka ve ölü sayısı verileriyle Sağlık Bakanlığı filyasyon uzman ekipleri tarafından elde edilen entübe, yoğun bakım ve iyileşen hasta sayıları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanmaya devam ediyor.

Bakan Koca Günlük verileri açıkladığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün tespit edilen 2.841 yeni hastamız var. Ağır hasta sayısındaki artış devam ediyor. Artan hasta sayısını düşürecek olan hareketliliği ve teması azaltarak tedbirlere beraberce uymaktır. Maske ile virüs yükünü düşürelim.”dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

O KUPA TRABZONA GE-LE-CEK

O KUPA TRABZONA GE-LE-CEK

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil