DOLAR 32,5265 -0.05%
EURO 34,9807 0.34%
ALTIN 2.434,690,49
BITCOIN 21069381.06447%
Trabzon
21°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

İlk Teşhis Koyuldu ,Sıra Tedavide

İlk Teşhis Koyuldu ,Sıra Tedavide

ABONE OL
14 Kasım 2020 08:51
İlk Teşhis Koyuldu ,Sıra Tedavide
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Trabzonspor milli maç arası öncesi Abdullah Avcıyla anlaşarak Teknik direktör sorunun çözdükten sonra şimdide Abdullah Avcı Takımdaki sorunları çözmek için sorunları tespit etmeye başladı .

İlk olarak geçmiş maçları tekrar izleyen Avcı Türkiye liglerinin en iyi avrupanın sayılı  kalecilerinden biri olan Uğurcan Çakıra kaleyi emanet eden  Trabzonsporun geride kalan 8 haftada en çok gol yiyen takım olmasını  şaşırtıcı buldu.

İdman öncesi defans oyuncuları ile ayrı bir toplantı yapan Avcı önceliğin bu sorunu ortadan kaldırmak olacağı öğrenildi,defasında geçen sene hollandada harika bir sezon geçiren Edgar lee,herkesin istediği Vitor Hugo ve Marlonun yanısıra genç yetenek serkan Asan Hüseyin Türkmen gibi genç milli takım kaptanınıda bulunduran Trabzonsporun 8 maçta 15 gol yemesi hiç de normal olmadığını yardımcıları ile de paylaşan Patron Avcı defansın orta saha ile uyumunu bir an önce sağlamaları gerekliliğini anlattı.

Oynatmayı planladığı defansif orta saha oyuncusunu oyunu yönlendirmede aktif olarak kullanmayı planlayan Avcı, “Bugüne kadar kimin oynadığı değil bundan sonra kimin formayı daha çok istediğine bakarak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini de kullandı.Abdullah Avcı’nın ayrıca Trabzonsporda pas oyunu üzerine çalışmalar yapması da bekleniyor. Daha önce çalıştırdığı Başakşehir ve Beşiktaş takımlarında kaleciden başlayan paslaşma oyunuyla son noktaya gitmeye çalışan Avcı’nın aynı sistemi Trabzonspor’da da uygulamayı deneyeceği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!