Ana Sayfa Gündem 14 Kasım 2020

Vali Ustaoğlu Çamburnu Tersanesini Ziyaret Etti

Haberin Yıldızı-

 

Trabzon Valisi İsmail Ustağolu, beraberinde Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ile Çamburnu Tersane alanını ziyaret ederek, gemi imalatı sektörüyle ilgili bilgi aldı.

Sürmene Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve diğer ilgililerin de yer aldığı ziyarette Başaran Gemi Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Rıfkı Başaran’la görüşen Vali Ustaoğlu’na yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verildi. Son olarak Romanya’ya ihracat yaptıklarını dile getiren Başaran, yürütülen diğer faaliyetleri de anlattı.

Vali Ustaoğlu, gemi imalat sektörünün Trabzon’un önemli sanayi kollarından biri olduğunu belirterek, ihracat yapılarak ülke ekonomisine sağlanan katkının da dikkat çekici olduğunu vurguladı. Ustaoğlu, üreten, istihdam sağlayan, ihracat yapan işadamlarına teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil