Ana Sayfa Gündem 15 Kasım 2020

Sahil Yolunda Kaza Ölü ve Yaralılar Var

Haberin Yıldızı-

 

Sahil yolunda saat 13.00 sıralarında,Trabzon dan akçaabat istikametinde  Beşirli mevkisinde bir araç sürücüsü kontrolü kaybetmesi sonucunda ölümlü ve yaralamalı maddi hasarlı trafik kazası  meydana geldi.

D. D. K.’nin kullandığı  otomobil, kontrolden çıkarak, refüjdeki bariyerlere çarpıp, devrildi. Çarpmanın etkisiyle otomobildeki 3’ü çocuk 4 kişi, yola savruldu. Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, araçta sıkışan sürücü Köse’nin olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. İlk müdahalede bulunan sağlık ekipleri gerekli acil müdahaleleri yaptıktan sonra  yaralıları ise sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi alırken Trafik bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.112 Acil Sağlık Ekiplerinin ilk müdahaleyi yaptığı yaralılardan S.D.(30) isimli bir kadın, Y.K.(7) isimli bir çocuk Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken 2 çocuk ise KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. KTÜ’de tedavi altına alınan iki çocuğun durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Uzatmaları Oynuyor

Uzatmaları Oynuyor

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil