DOLAR 32,4792 -0.2%
EURO 34,9704 0.36%
ALTIN 2.435,730,53
BITCOIN 20989420.48145%
Trabzon
21°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

BAŞKAN ZORLUOĞLU ÖGRENCİ YURDUNU ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ZORLUOĞLU ÖGRENCİ YURDUNU ZİYARET ETTİ

ABONE OL
19 Kasım 2020 11:21
BAŞKAN ZORLUOĞLU ÖGRENCİ YURDUNU ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ensar Vakfı’na ait kız öğrenci yurdunu ziyaret etti. Ensar Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ömer Topaloğlu, katkılarından dolayı Başkan Zorluoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar ilçesi Konaklar Mahallesi’nde bulunan Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’na ziyarette bulundu. Başkan Zorluoğlu, yurt ile ilgili Ensar Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ömer Topaloğlu’ndan detaylı bilgi aldı.

EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM
300 öğrencinin kaldığı, içerisinde konferans salonları, etüt merkezi, atölyeler, kütüphane, mescit, el sanatları salonlarının bulunduğu binayı inceleyen Başkan Zorluoğlu, “Kız öğrencilerimiz için yapılan bu yurdumuzda birçok eğitim ve sosyal alanlar mevcut. Burada emeği geçen herkesi kutluyorum. Bizler Büyükşehir Belediyesi olarak eğitim ögretim kurumlarına her zaman destek vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

BAŞKANIMIZIN GÖSTERDİĞİ GAYRETE ŞAHİDİZ
Başkan Zorluoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ensar Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ömer Topaloğlu, “Başkanımızın göreve geldiği ilk günden itibaren eğitim öğretim için büyük gayretler sarf ettiğine şahidiz. Kendisine bu gayretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM EDİLDİ
Ensar Vakfı Trabzon Şube Başkanı Ömer Topaloğlu, ziyaretin sonunda katkılarından dolayı Başkan Zorluoğlu’na teşekkür plaketi takdim etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!