DOLAR 32,5722 0.08%
EURO 34,9601 0.31%
ALTIN 2.425,760,12
BITCOIN 2090032-3.41018%
Trabzon
24°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

Öncelikle Gol Yemeyelim ,Mutlaka Atarız …

Öncelikle Gol Yemeyelim ,Mutlaka Atarız …

ABONE OL
21 Kasım 2020 08:52
Öncelikle Gol Yemeyelim ,Mutlaka Atarız …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Hafta sonu oynayacağı BB Erzurumspor maçı öncesinde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, takımın başında çıkacağı ilk maçında 3 puanla tanışmak için önce gol yememeyi düşündüğü takım ve bireysel çalışmalarda  takım savunması konusunda futbolcularını sık sık uyarıyor.

Ligin geride kalan 8 haftalık bölümünde 15 golle en fazla gol yiyen takımı olan bordo-mavililerin yeni teknik direktörü Abdullah Avcı, önceliğini  takım savunmasına veriyor.

Avcı, antrenmanlarda oyuncularının takım halinde etkili savunma yapmaları konusunda çaba sarf ediyor.

Futbolculara taktiksel antrenmanlarda sık sık uyarılarda bulunan Avcı,  futbolculardan “Sahadaki boş alanları kapatmalarını . Merkezi asla boş bırakmamalarını  söylerken oyuncuları ile yaptığı bire bir konuşmalarda ” Arkadaşlarınıza pas için alternatif oluşturacak koşular yapın. Oyun sıkıştığında yönünü değiştirin. Topları ileri şişirmeyin. En yakınınıza, en sağlam olana oynayın.” gibi ifadeler kullanıyor.

 

Abdullah Avcı dan futbolculara savunma uyarısı #1

Alanyaspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Nwakaeme ile bu karşılaşmada sakatlanan Abdülkadir Ömür’ün de iyileşmesiyle takımda ciddi bir sakatlık sorunu kalmadığı belirtildi.

Erzurum maçında Nwakameden sahadaki kontrolü ele almasınıda isteyen Avcı gizli silahı ise oynaması halinde Abdulkadir Ömür olacak

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!