Ana Sayfa Gündem, Spor 22 Kasım 2020

Herkes İçin Özel Bir Gün …

Haberin Yıldızı-

 

Tarihinin en kötü günlerini geçiren Trabzonspor 305 gündür yeşil sahalardan uzak Yeni Hocası ile Bugün Akyazıda yeni bir dönemin ilk maçına çıkıyor

Trabzonspor açısından kötü günlere son olması Avcı açısından ise tartışmalara son verdirmek ve yeşil sahalara 305 gün sonra galibiyetle başlayabilmek adına bugün Akyazı Spor Kompleksinde Erzurumspor maçı her yönüyle dikkatleri üzerinde topluyor .

Milli arada takımı yoğun bir tempoda çalıştırıran Abdullah Avcı 305 gün önce bıraktığı yeşil sahalara bugün yeniden Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksinde dönüyor. Fırtına’nın yeni teknik patronu, ilk maçında zafere uzanıp, hem takımı hem camiayı ayağa kaldırmak istiyor.

Milli Takım ve Beşiktaş serüveni istediği gibi geçmeyen 57 yaşındaki hoca, Fırtına’nın başında kendini yeniden ispatlamak ve Trabzonspor’u da ayağa kaldırmak istiyor. Hafta içinde yaptığı basın toplantısında Tecrübeli Hoca :Ben de Trabzonspor camiası gibi sabırsızım. Bunun için Pazar günü kazanarak başlamak istiyorum. Klopp ilk iki senesinde kaçıncı bitirdi? Manchester United’ta Alex Ferguson 6,5 sene ne bir kupa ne bir başarı yakalamadan dünya markası oldu. Ben o kadar süre istemiyorum ama geldiğimiz noktada geçen sene ligi ikinci bitirmiş, Türkiye Kupası’nı kazanmış sonrasında dalgalanma yaşamış bir takım var. Devre arasında bizim hedeflerimiz kısa ve orta vadede önümüzdeki sezon hedef ne olacak nereye gidecek net bir şekilde söyleyeceğiz. Burası Trabzonspor, duygusu ve coşkusunun, hedeflerinin yanına aklı sokmaya çalışacağız. Zamanı çok uzun değil ama bu desteği bekliyorum.” demişti

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

YUSUF EVİNE DÖNÜYOR !

YUSUF EVİNE DÖNÜYOR !

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil