Ana Sayfa Gündem, Spor 23 Kasım 2020

Sadece 3 Puan

Haberin Yıldızı-

 

Süper Lig’in 9. haftasında Trabzonspor ve BB Erzurum karşı karşıya geldi. Ekuban’ın gol attığı mücadelede Abdullah Avcı da bordo – mavili takımın yeni teknik direktörü olarak ilk defa sahne aldı. Milli maç arasında takımın başına gelen Avcı takım da henüz gözle görülen bir değişikliğe gitmedi  Avcı maça  Perreira’yı sağ beke koyup  Afobe’yi en uca yerleştirip beklenen bir on birle 4-2-3-1 düzeninde sahaya çıktı.

Trabzonspor’da  90 dakika boyunca futbol adına çok fazla bir şey göremedik bunda şiddeti maç boyunca düşmeyen yağmurunda etkisi olabilir  ama Fırtınada saman alevi gibi zaman zaman kazanma arzusunu ve isteğini çok net gördük.

Afobe ekuban la golleri de kaçıran pozisyonları resman ezen Trabzonspor 2 -3 farklı öne geçeceği maçta helede 70. dakikadan sonra orta saha her iki takımdada çökünce top bir o kalenin önünde bir bu kalenin önünde gitti geldi Erzurumsporun gol ayakları gününde olsalar maçın son anlarında beraberlik golünü bile bulabilirlerdi

Trabzonspor’a 3 puanı getiren golü 23. dakikada Ekuban kaydetti.23. dakikada Ekuban, Abdulkadir Ömür paslaşmasında topu önüne alan Ekuban’ın ayağının ucuyla düzgün vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Kayacan’ın solundan ağlarla buluştu. 1-0

Trabzonspor bu maç ile 9 puana yükselirken, BB Erzurumspor ise 8 puanda kaldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil