Ana Sayfa Bölge, Gündem 25 Kasım 2020

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN ÖZEL BİR ZİYARET

Haberin Yıldızı-

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ortaokul öğretmeni Hüseyin Karayavuz’u evinde ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerini unutmadı. Güne ortaokul öğretmeni Hüseyin Karayavuz’u ziyaret ederek başlayan Başkan Zorluoğlu, ilkokul öğretmeni ile de telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Tüm öğretmenlerinin hayatında çok özel bir yere sahip olduğunu dile getiren Başkan Zorluoğlu, Bahçecik İmam Hatip Ortaokulu’ndan öğretmeni Hüseyin Karayavuz ile bir araya gelerek eski günleri yad etti.

 

NOTLARI EN YÜKSEK OLAN ÖĞRENCİMİZDİ

Başkan Zorluoğlu’nun ziyareti nedeniyle hem mutlu olduğunu hem de duygulandığını belirten Hüseyin Karayavuz, “Öğretmenlik tarif edilemeyecek kadar önemli bir meslek. Murat Zorluoğlu, çok başarılı, notları en yüksek olan öğrencimizdi. Bütün dersleri 10’du. Mezun oldu yıllar geçti, Akçaabat’ta stajyer kaymakam olarak görev yaparken okulumuza ziyarete geldi. Ardından kaymakamlık, valilik gibi yüksek kademelerde görevleri oldu. Trabzon’a Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda çok sevindik. Çok başarılı öğrencimin Öğretmenler Günü münasebetiyle buraya kadar gelmesi nedeniyle çok mutluyum. Trabzon’umuzun başkanı olarak çok önemli bir görev üstlenmiş. İnşallah görevlerini en güzel şekilde yapıp Trabzon’u sıkıntılardan kurtaracaktır. Bu bir hizmet ve iyi eğitimli insanlarımıza ihtiyacımız var. Başkanımıza inanıyoruz ve güveniyoruz. Allah muvaffakiyet versin” dedi.

 

ÖĞRETMENLERİMİZE MİNNET BORÇLUYUZ

Öğretmenini ziyaret ettiği için güne çok moralli başladığını dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Bugün çok özel bir gün. Bahçecik İmam Hatip Ortaokulu’ndan Hüseyin Karayavuz hocamızı ziyaret ettik. Hüseyin hocamın huzurunda hala heyecanlanıyorum. Allah kendisine uzun ömürler versin. Sizlerin duaları ve nasihatlerinize her zaman ihtiyacımız var. İmam Hatip Ortaokulu yıllarımı hep özlemle hatırlıyorum. Başta siz olmak üzere öğretmenlerimiz bize baba gibi abi gibi davrandılar. Ben o zaman pansiyonda kalıyordum. O yuva sıcaklığını hissediyorduk. Bambaşka bir öğretmen öğrenci ilişkisi vardı. Oradaki üç senemiz hayatımıza yön verdi. Öğretmenlerimizin bize anlattıkları hayatımızda rehber oldu. Başta siz olmak üzere oradaki tüm öğretmenlerimizi minnetle anıyorum. Ebediyete irtihal eden öğretmenlerimize Mevla’m rahmetiyle muamele eylesin, hayatta olanlara Allah sağlık versin. Benim hayatımda öğretmenlerimin hep özel dokunuşları olmuştur.  Bütün öğretmenlerimize minnet borçluyuz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil