DOLAR 32,5189 -0.08%
EURO 34,9463 0.3%
ALTIN 2.434,670,49
BITCOIN 2082726-3.8232%
Trabzon
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Ankaradan 3 Puanla Döneriz

Ankaradan 3 Puanla Döneriz

ABONE OL
27 Kasım 2020 11:23
Ankaradan 3 Puanla Döneriz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda oynayacağı MKE Ankaragücü maçı için Trabzonsporda kamp kadrosu belli oldu. Buna göre Ankaraya giden kafilede  şu futbolcular bulunuyor ;

UĞURCAN ÇAKIR,ERCE KARDEŞLER,ARDA AKBULUT,MAJID HOSSEINI,EDGAR IE,VITOR HUGO,JOAO PEREIRA,SERKAN ASAN,MARLON XAVIER,KAMİL AHMET ÇÖREKÇİ,FLAVIO DA SILVALEWIS BAKER,ABDULKADİR PARMAK,SAFA KINALI,AHMET CANBAZ,ABDÜLKADİR ÖMÜR,BİLAL BAŞACIKOĞLU,ANTHONY NWAKAEME,FOUSSENI DIABATE,CALEB EKUBANBENIK AFOBE,DJANINY SEMEDO  yer alırken Campi, Yusuf Sarı, Hüseyin Türkmen, Plaza ve Trondsen kadroya alınmadı. .

Trabzonspor, bu akşam Erzurum maçından sonra Ankara Eryaman  deplasmanında oynayacağı MKE Ankaragücü maçından da 3 puanla ayrılarak galibiyet serisi yakalamak istiyor..

Teknik Patron Avcı yaptığı açıklamada Ankaragücü maçında da kazanmak zorunda olduklarını ve bunu alışkanlık haline getireceklerini söyledi. Tecrübeli hoca, hafta başından itibaren gördükleri eksiklikleri giderme noktasında yoğun şekilde çalıştıklarını belirterek, “Bizim sorunlarımızı çözmemiz için yapmamız gereken tek şey çalışmak. Çünkü takım savunması sistemini oturtmamız gerekiyor ve bu daha çok birlikte antrenman yapmaktan geçiyor. Lig devam ediyor ve bir kazanma alışkanlığı da yakalamak zorundayız. İlk maçımızda aldığımız galibiyet bize moral ve hırs verdi. Şimdi bunu daha iyi bir noktaya getirmek için yeniden galip gelmek zorundayız. Bunu oyuncularımla paylaştım ve onlar da ne yapmaları gerektiğini biliyor” dedi.

Trabzonsporun bu akşam sahada kalede Uğurcan geride Pereira,Victor Hugo,Marlon,Edgar ortada Baker,Parmak  Kanatlarda Ömür ve Nwakaeme, en ileride Afobe, arkasında Ekuban izleyeceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!