Ana Sayfa Gündem, Spor 29 Kasım 2020

Avcı Varlığını Hissettirdi

Haberin Yıldızı-

 

Trabzonsporda Eddie Newtonun gönderilmesinden sonra takımın başına getirilen Abdullah Avcı dediğini yaptı.

Trabzonsporun öncelikli sorununun defans bloğu olduğunu söyleyen ve çalışmalarını bu yönde yoğunlaştıran Abdullah Avcı sezon başından beri engel olamadığı her maçta gol yeme sorununu iki haftadır çözmüşe benziyor .

Ligde evinde karşılaştığı Erzurumspor maçında kalesini ilk olarak bu sezon gole kapayarak 3 puana ulaşan Trabzonsporda son oynanan maçtada Ankaragücü karşısında aynı süreci devam ettirerek yine kalesini gole kapatan Trabzonspor 3 puana ulaştı iki haftadır üst üste gelen galibiyetlerle futbolcularında özgüvenleri yerine gelmiş oldu.

Geldiği gün yaptığı basın toplantısında “Trabzonspor bu kadar gol yememeli” vurgusu yapan Teknik Patron Abdullah Avcı, ilk iki maçta sıkıntıyı çözmüş gibi göründü. Stoperlerin performansını yukarı çeken, merkezi sağlam tutup orta alanı geriye yakın oynatan tecrübeli hoca, Bordo-Mavili ekibin kırılgan yapısını tamir etti. İlk 8 haftada kalesinde 15 gol gören ve bu açıdan ligin en başarısız takımı olan Trabzonspor, iki haftadır kalesini rakip forvetlere kapatıyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Karar 15 Gün Sonra

Karar 15 Gün Sonra

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil