Ana Sayfa Bölge, Gündem 1 Aralık 2020

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KORONAVİRÜS DENETİMLERİNE ARA VERMİYOR

Haberin Yıldızı-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimlerini hız kesmeden sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, koronavirüs denetimlerine titizlikle devam ediyor. Ekipler, Trabzon’da hizmet veren tüm toplu taşıma araçlarını durdurarak, tedbirlere uyulup uyulmadığını kontrol ediyor. Sürücülere en fazla alabilecekleri yolcu sayısını hatırlatan ekipler, vatandaşlara ise maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları noktasında bilgilendirmede bulunuyor.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak koronavirüs salgınının ülkemizde görüldüğü ilk andan itibaren yoğun çalışma gerçekleştirmekteyiz. Bu kapsamda İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda denetimlerimize titizlikle devam ediyoruz. Ekiplerimiz, gerek toplu taşımalarda, gerekse kamuya açık alanlarda denetimlerini aralıksız sürdürmektedir. Ayrıca vatandaşlarımıza durumun ciddiyetini hatırlatarak, maske, mesafe ve hijyen kuralına azami düzeyde riayet edilmesi noktasında bilgilendirmede bulunmaktayız. Öte yandan Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz de cadde ve sokaklarda yıkama çalışmalarını yoğun şekilde gerçekleştirmektedir. Koronavirüs salgınını Trabzon’da en aza indirmek adına tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil