Ana Sayfa Gündem, Spor 1 Aralık 2020

Henüz Her Şey Tam Değil …

Haberin Yıldızı-

 

Trabzonspor, Abdullah Avcı’nın gelişiyle birlikte  alt sıralardan kurtularak üst sıralara doğru tırmanmaya başladı. Karadeniz fırtınasında taraftarlar  15 günlük sürede takıma  moral aşılayan  teknik adamınilk iki haftadaki başarısının kalıcı olmasını bekliyor oynanan iki takımınında Trabzonsporun ligde şampiyonluk yolunda rakibi olmadıkları göz önününe alınırsa bu konuda ki gerçek başarının önümüzdeki haftalarda ortaya çıkması bekleniyor  .

Bu kısa süre içerisinde değişimin ve Avcı’nın başarısının altında istikrar yatıyor. Teknik patron Avcı , Eddie Newtonun aksine öncelikle bir sistem ve kadro istiktrarı yakalamanın peşinde her hafta değişen oyun anlayışı ve kadro yerine  tercihleri ve sistemi düzeltmekle işe başlayınca başarıda ardından gelmeye başladı

KADRODA İSTİKRAR

Teknik Direktör Abdullah Avcı, takımla ilk çıktığı  BB Erzurumspor karşılaşmasındaki 11’i Ankaragücü deplasmanında da sahaya sürdü.  Oyuncularda  kadro istikrarı yakalayarak futbolcuların  birbiriyle oynama alışkanlığını kazanmasını istedi. Bunda da başarılı oldu. Her hafta farklı 11 ve sistemden sıyrılan Trabzonspor, Avcı ile kadro istikrarını yakalayınca galibiyetler de art arda geldi. Teknik Patron Avcı sakatlık ve cezalar hariç kadroyu korumaya önem vereceği düşünülüyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil