Ana Sayfa Bölge, Gündem 3 Aralık 2020

Ordu’da Vaka Sayısında Yüzde 100 Artış Var

Haberin Yıldızı-

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son iki haftada Adana, Samsun ve Ordu’da %100, İzmir ve Konya’da %50 vaka artışı olduğunu söyledi. Koca aynı zamanda sağlık çalışanlarının fedakarlıklarına dikkat çekip sınavımızın devam ettiğini söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; İzmir, Adana, Samsun, Bursa, Ordu, Gaziantep ve Konya İl Sağlık Müdürleriyle görüştü. Görüşmede, bu kentlerdeki koronavirüs salgınının seyri değerlendirildi.

ADANA, SAMSUN VE ORDU’DA VAKALAR YÜZDE 100 ARTI

Bakan Koca, Twitter hesabından 7 kente ait son iki haftalık verileri de paylaştı: “Son iki haftada İzmir ve Konya’da %50 vaka artışı; Adana, Samsun ve Ordu’da %100 vaka artışı var”

“SAĞLIK PERSONELİMİZ BÜYÜK YÜKÜN ALTINDA”

Koca ayrıca sağlık çalışanlarının fedakarlıklarına da dikkat çekerek, “Başta İzmir, Adana ve Samsun olmak üzere bu illerimizde hastanelerimiz ve sağlık personelimiz büyük bir yükün altında. Salgınla mücadelede fedakarlık sınavımız devam ediyor” dedi.

Bakan Koca, son iki haftada vaka sayısının %100 arttığı 3 ili paylaştı: Sınavımız devam ediyor

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil