Ana Sayfa Bölge, Gündem 5 Aralık 2020

DEV PROJENİN MEYDAN AYAĞI BAŞLADI

Haberin Yıldızı-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan dev altyapı projesinin Meydan ayağı çalışmaları, dün gece başladı. 4 bölge halinde planlanan çalışmalar kapsamında, ilk etapta Trabzon Barosu önünden başlayan ve Hacıkasım kavşağına kadar olan bölüm, Akçaabat istikametine doğru 15 gün boyunca trafiğe kapatılacak. Ulaşım, Yomra istikametinden çift yönlü olarak sağlanacak.

Trabzon’un 15,5 milyon avro ile bugüne kadarki en büyük bütçeli yatırımlarından biri olan, yüzde 60’ı Avrupa Birliği, yüzde 25’i TİSKİ Genel Müdürlüğü, yüzde 15’i ise Çevre ve Şehircilik Bakanlığı destekli Trabzon Ortahisar İçme Suyu Temini Projesi çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ortahisar’ın toplam 47 mahallesini ve 565 km’lik bir alanı kapsayan çalışmalar, halihazırda Beşirli ve Kalkınma mahallelerinde sürerken, TİSKİ Genel Müdürlüğü çalışmalarını daha da genişletiyor. Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çevirmek isteyen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, aralık ayı sonunda planladığı Meydan bölgesi çalışma tarihini öne çekti.

 

SABIR VE ANLAYIŞ RİCA EDİYORUZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz Trabzon Ortahisar İçme Suyu Temini Projesi çalışmalarımız, tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında aralık ayı sonunda planladığımız Meydan bölgesi çalışma tarihimizi, hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle öne çektik. İlk etapta Yavuz Selim Bulvarı üzerinde bulunan Trabzon Barosu önünden başlayan ve Hacıkasım kavşağına kadar olan bölüm, Tabakhane Camii’nin olduğu yere kadar Akçaabat istikametine doğru 15 gün boyunca (19 Aralık tarihine kadar) trafiğe kapalı olacak. Ulaşım, Yomra istikametinden çift yönlü olarak sağlanacak. Bu konuda Ulaşım Dairesi Başkanlığımıza bağlı trafik ekiplerimiz, uyarı levhalarını gerekli bölgelere yerleştirerek ulaşımın aksamaması için görev başında olacaktır. Tüm vatandaşlarımızdan sabır ve anlayış rica ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil