Ana Sayfa Bölge, Gündem 7 Aralık 2020

Büyükşehirden 56 Saatlik Seferberlik

Haberin Yıldızı-

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması süresince vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına seferberlik ilan etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Sokağa çıkma kısıtlaması süresince herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına tüm hazırlıklarını yapan Trabzon Büyükşehir Belediyesinde; Mezarlıklar, Fen İşleri, Sosyal Hizmetler, Ulaşım, Park ve Bahçeler, Makine İkmal Bakım ve Onarım, Çevre Koruma ve Kontrol ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlıkları iki gün boyunca toplam bin 612 personelle sahada görev yaptı. Yine Zabıta Dairesi Başkanlığı ve İtfaiye Dairesi Başkanlığı toplam 350, TİSKİ Genel Müdürlüğü de yüklenici firma dahil 289 çalışanla Trabzonlu vatandaşların hizmetinde oldu.

 

ZOR GÜNLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ

Yapılan çalışmaları bizzat inceleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında tüm tedbirleri aldıklarını belirterek “Hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını belirlenen kurallar çerçevesinde karşılamak üzere tüm hazırlıklarımızı yaptık. Büyükşehir Belediyesi ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen talepleri en hızlı şekilde yerine getirmek için etkin bir çalışma gerçekleştiriyor. Bu zor günleri geride bırakıp normal hayatımıza geri dönebilmek adına konulan kurallara hassasiyetle uyulmasını istirham ediyorum. Siz gönül rahatlığı ile evinizde kalın, biz sizler için çalışıyoruz. Her gün olduğu gibi bu hafta sonu da vatandaşlarımıza hizmet edebilmek adına tüm gücümüzle sahadayız. Yol Bakım ve Onarım, Çevre Koruma ve Kontrol, Fen İşleri, Ulaşım, Mezarlıklar ve Park Bahçeler Dairesi Başkanlıklarına bağlı ekiplerimizle, TİSKİ Genel Müdürlüğümüz hafta sonu kısıtlamasını fırsata çevirerek çalışmalarına hız kazandırdı. İnşallah bu zor günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil