Ana Sayfa Gündem, Spor 8 Aralık 2020

1-0 olsun Bizim Olsun Mantalitesi Bu Sefer Olmadı

Süper Lig’de 11. haftanın kapanış maçında Demir Grup Sivasspor’u konuk eden Trabzonspor, rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

Maça Trabzonspor Avcıyla 3 de 3 yapmak için Sivasspor ise 5 hafta aradan sonra 3 puanla tekrar tanışmak için sahaya çıktı.

Bordo-mavili takım Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı üçüncü maçında ilk puan kaybını yaşarken, Demir Grup Sivasspor’un ligdeki galibiyet hasreti ise altı maça çıktı.

Karşılaşmada Trabzonspor’un golünü 45. dakikada Caleb Ekuban kaydetti.

Demir Grup Sivasspor’a beraberliği getiren gol ise 76. dakikada Hakan Arslan’dan geldi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor haftayı 13, Demir Grup Sivasspor ise 10 puanla tamamladı.

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, ilk 11’de zorunlu olarak 2 değişiklik yaptı.

Bordo-mavili takımda göreve geldikten sonra art arda 1-0 kazanılan Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve MKE Ankaragücü maçlarına aynı kadroyu çıkaran Abdullah Avcı, bu kez zorunlu değişiklik yapmak durumunda kaldı.

Teknik direktör Avcı, kırmızı kart cezalısı Pereira’nın yerine sağ bekte Serkan Asan’a, hücumda ise  son yapılan idmanda sağ uyluk arka adalesine kas gerilmesi yaşayan Nwakaeme’nin yokluğunda da Bilal Başacıkoğlu’na görev verdi.

Trabzonspor’da sol kanat oyuncusu Bilal Başacıkoğlu, Demir Grup Sivasspor maçıyla ile ilk kez bir lig maçında sahaya 11’de çıktı.

Maçtan dakikalar

8. dakikada Ekuban’ın ceza alanı sol çaprazından şutunda, kaleci Samassa sağ üst köşeye doğru gelen topu kornere çeldi.

12. dakikada Ekuban’ın sağdan ortasında, ceza alanı içinde uygun durumdaki Afobe’nin kafa vuruşunda top üsten auta gitti.

16. dakikada Fajr’in soldan kullandığı serbest atışta, yere çarpan topu kaleci Uğurcan Çakır, sol köşesine uzanarak güçlükle kornere çeldi.

22. dakikada Gradel’in sağdan ortasında, ceza alanı içinde Yatabare’nin kafa vuruşunda, top direğin az farkla üzerinden auta çıktı.

36. dakikada Baker’in soldan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde iyi yükselen Ekuban’ın kafa vuruşunda, top direğin yanından auta gitti.

45. dakikada Trabzonspor’un golü geldi. Sağ taraftan kendi yarı alanından kaparak taşıdığı topu Ekuban, Abdulkadir Ömür’e aktardı. Bu oyuncunun pasıyla ceza alanı sağ çaprazında tekrar topla buluşan Ekuban, meşin yuvarlağı kaleci Samassa’nın sol tarafından filelere gönderdi: 1-0.

46. dakikada Baker’in pasında ceza alanı içinde Abdülkadir Ömür’ün şutunda, kaleci Samassa topu kontrol etti.

72. dakikada hızlı gelişen Trabzonspor atağında Diabete, topu ceza alanı içindeki Ekuban’a çıkardı. Bu futbolcunun şutunda kaleci Samassa, meşin yuvarlağı kornere çeldi.

76. dakikada Demir Grup Sivasspor, beraberliği sağladı. Ceza alanı içi sol tarafında Gradel’in rakiplerinden sıyrılarak içeriye doğru çıkardığı topa önce Yatabare dokundu. Marlonun önünde kalan topa müdahale yapamamasının Ardından meşin yuvarlağı bir anda yakın mesafede önünde bulan Hasan Arslan, sert bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-1.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Covid’e Çok Benziyor!

Covid’e Çok Benziyor!

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil