DOLAR 32,4792 -0.2%
EURO 34,9704 0.36%
ALTIN 2.435,730,53
BITCOIN 20989420.48145%
Trabzon
21°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

ALÇAKLAR BENİ KONUŞTURMAYIN… HAYSİYETSİZLER PKK NIN KÖLELERİ

ALÇAKLAR BENİ KONUŞTURMAYIN… HAYSİYETSİZLER PKK NIN KÖLELERİ

ABONE OL
13 Aralık 2020 09:10
ALÇAKLAR BENİ KONUŞTURMAYIN… HAYSİYETSİZLER PKK NIN KÖLELERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

Bakan Soylu PKK’lı teröristlerin öldürüldüğü operasyonu anlattı, HDP’liler masaları yumrukladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM’deki konuşmasında PKK’nın öldürdüğü sivillerin fotoğrafları göstererek, “bir defa olsun kınamadınız, az buçuk haysiyetiniz olsa siviller için baş sağlığı dilersiniz” dedi.

Soylu’nun bu açıklamaları sonrası HDP’liler sıralara vurarak protesto etti.

“TERÖRE ÇALIŞANLARA GÖZ YUMMUYORUZ”

Soylu’nun açıklamaları şöyle:

“Örgüte istihbarat sağlayan, belediye kepçesiyle çukur, barikat kazan, belediye aracıyla terörist cenazesi kaldıran, bombalı eylem yaptıran, teröristin adını cadde ve sokaklara veren, belediye binasında roketatar ve silah depolayan, arka odadaki Kandil’in müfettişinden talimat alan adamlara, elinde silah yok ve mağarada yaşamıyor diye göz yummuyoruz.”

“TERÖRİSTE TERÖRİST DİYORUZ”

“Teröriste terörist diyoruz, destekçisine de terörist diyoruz; ihbarcısına, işbirlikçisine, çocukları kandırıp dağa gönderen belediye başkanına terörist diyoruz; İmralı’daki devrik terörist başına terörist diyoruz. Koltuğu için birbirini yiyen Edirne’deki Demirtaş’a da, Karayılan’a da, tecavüzcü Biçirpinin Duran Kalkan’a da terörist diyoruz.”

“TERÖRLE MÜCADELEMİZ, EMPERYALİZME DE KARŞIDIR”

“Bizim yaptığımız sadece terörle mücadele değildir, bu aslında emperyalizmin bütün kollarıyla mücadeledir. Bu bir kalkınma mücadelesidir.”

“ALÇAKLAR, BENİ KONUŞTURMAYIN”

“Beni kızdırmayın. PKK terör örgütü köye gitti, erkekleri evden çıkartıp kadınlara tecavüz etti. ALÇAKLAR, Beni konuşturmayın.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, teröristbaşı Abdullah Öcalan’a çok yakın bir teröristin öldürüldüğü operasyonu anlattığı anlarda HDP’li milletvekilleri ses eylemine başladı. Elleriyle masaları yumruklayan HDP’liler, Soylu’nun anlattıklarının duyulmaması için her şeyi yaptı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Meclis Genel Kurulu’nda HDP tarafından ortaya atılan iddialara yanıt vermek üzere kürsüye çıktı.

HDP’nin Kemal Kurkut hakkındaki iddialarını yanıtlayan Bakan Soylu, Kurkut’un polislere ‘Kendimi patlatacağım’ dediği gerekçesiyle etkisiz hale getirildiğini söyledi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ardından terör örgütü PKK‘ya yönelik düzenlenen bir operasyonun detaylarını da paylaştı.

Bakan Soylu PKK'lı teröristlerin öldürüldüğü operasyonu anlattı, HDP'liler masaları yumrukladı

PKK ELEBAŞLARINA YAKIN TERÖRİSTİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ OPERASYONU ANLATTI

Teröristbaşı Abdullah Öcalan, Duran Kalkan ve Murat Karayılan’a çok yakın bir teröristin adım adım takip edildiğini fotoğraflarla gösteren Süleyman Soylu, ardından F-16’larla operasyon düzenlendiğini söyledi.

Bakan Soylu PKK'lı teröristlerin öldürüldüğü operasyonu anlattı, HDP'liler masaları yumrukladı

HDP’LİLER DUYMAK İSTEMEDİ

Bakan Soylu’nun Meclis’te PKK’lı teröristlerin öldürüldüğü operasyonu anlatması üzerine HDP’li vekiller masalara vurup ses çıkararak eylem yaptı. HDP’liler, Soylu’nun anlattıklarının duyulmaması için her şeyi yaptı.

Bakan Soylu PKK'lı teröristlerin öldürüldüğü operasyonu anlattı, HDP'liler masaları yumrukladı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!