Ana Sayfa Gündem, Spor 21 Aralık 2020

Süper Lig Tarihinde İlk Maç , İlk Galibiyet Olsun

Haberin Yıldızı-

 

Trabzonspor Süper Lig’in 14. haftasında oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarına yaptığı çalışmayla başladı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde 16.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncularımız iki grup halinde çalıştı. Çaykur Rizespor maçında forma giyen oyuncularımız rejenerasyon, diğer oyuncularımız ise dinamik ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon, ivmelenme, 5’e 2 çalışmaları gerçekleştirdi. Dar alan oyunları ile devam eden antrenmanımız çift kale maç ile son buldu.

Fırtına bugün  yapacağı antrenmanla Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.

Trabzonspor’da hasta olan Abdülkadir Ömür ile Salih Karvazlı bu maçta da forma giyemeyecek. Diabate, Plaza ve Bilal’in kadro dışı bırakıldığı bordo-mavililerde, son maçta kadroda yer almayan Afobe ile Pereira ise bu maçla takıma geri dönüyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, ligde son oynanan ve 2-1 kazanılan Çaykur Rizespor karşılaşmasındaki 11’i koruyarak Hatayspor mücadelesine aynı isimlerle çıkması bekleniyor.

HATAYSPOR İLE İLK KEZ

Trabzonpor, yarın deplasmanda oynayacağı maçla Süper Lig’de Atakaş Hatayspor ile ilk kez karşı karşıya gelecek. Bordo-mavililer, geçen sezon sonunda Süper Lig’e yükselen Akdeniz temsilcisi ile ligde ilk maçını oynayacak.

Hatayspor maçını Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Savranlar yapacak. Müsabakada dördüncü hakem olarak ise Cihan Ayın görevlendirildi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

AKVARYUM 1 YAŞINDA

AKVARYUM 1 YAŞINDA

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil