Ana Sayfa Gündem, Spor 23 Aralık 2020

OYUN KÖTÜ , SONUÇ İYİ

Haberin Yıldızı-

 

Süper Lig’de 14. hafta maçında Hatayspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Antakya Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadelede kazanan, 1-0’lık skorla Trabzonspor oldu.

İlk yarısında önemli bir pozisyonun olmadığı maçın ikinci yarısında özellikle ev sahibi Hatayspor, önemli pozisyonlar buldu.

İkinci yarının ilk 15 dakikalık bölümünde Hatayspor birçok gol pozisyonu üretti. Ancak Uğurcan Çakır, yaptığı 5 net kurtarışla gole izin vermedi. Trabzonspor, 74. dakikada  Adanademirspor   maçındaki Baker Hugo ortaklığının bire bir kopyası pozizyonda Baker ortaladı Vitor Hugo’nun attığı kafa golüyle galibiyete ulaştı.

Adana Demirspor ile oynanan kupa maçında iki gol atan Vitor Hugo, Hatayspor maçını da boş geçmedi, 2 maçta 3 gole ulaştı.

Vitor Hugo, kariyerinde daha önceki dört sezonun toplamında sadece bir gol sevinci yaşamıştı.

Abdullah Avcı yönetiminde 6 lig maçında 4. galibiyetini alan Trabzonspor, 2 kez de sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Bu 6 maçta 6 gol atan Trabzonspor, kalesinde 2 gol gördü.

Bu galibiyetin ardından Trabzonspor puanını 20’ye yükseltti. Sahasında bu sezon ilk kez mağlup olan Hatayspor 21 puanda kaldı.

Süper Lig’de hafta sonu Hatayspor, Antalyaspor’a konuk olacak. Trabzonspor, Galatasaray’ı ağırlayacak.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil