Ana Sayfa Gündem, Spor 2 Ocak 2021

2021 ‘e 3 Puan İle Başlıyoruz

Trabzonsor Süper Lig’in 16. haftasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla  devam ediyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan dünün son idmanı saat 16.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleşti antrenmanda dinamik ısınma hareketlerinin ardından ayak tenisi ve bireysel çalışmalar gerçekleştirildi.

Trabzonspor bugün  yapacağı antrenmanla Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Bu sezon Süper Lig’de bulunan 6 İstanbul temsilcisinin 5’iyle karşı karşıya gelen Fırtına bu maçların tamamını kaybetti. Trabzonspor sezonun ilk haftasında oynadığı  Beşiktaş’a 3-1 yenildi. 5. hafta Başakşehir’e 2-0, 6.hafta  Fenerbahçe’ye 3-1 kaybeden Trabzonspor  kötü gidişatını devam ettirdi  7. hafta da zinciri kırdı derken  3-1 öne geçtiği karşılaşmada Kasımpaşa’ya 4-3’lük skorla boyun eğince Trabzonspor bir maçtan daha mağlup ayrıldı Bordo-mavililer son olarak Şenol Güneş Stadı’nda Galatasaray’a 2-0 kaybetti.

Trabzonspor Avcı yönetiminde çıkacağı 2021’in ilk maçında İstanbul’un son temsilcisi Karagümrük’ü mağlup ederek hem istanbul takımlarına karşı mağlubiyet serisini durdurmak hemde 2021 yılına galibiyetle başlamak istiyor

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil