DOLAR 32,6061 0.11%
EURO 34,9720 0.27%
ALTIN 2.427,930,21
BITCOIN 2094701-3.4396%
Trabzon
23°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

BUGÜN GÜNLERDEN TRABZONSPOR

BUGÜN GÜNLERDEN TRABZONSPOR

ABONE OL
3 Ocak 2021 08:10
BUGÜN GÜNLERDEN TRABZONSPOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor Karagümrük deplasmanına çıkıyor!

Süper Lig’de aldığı sonuçlarla ve yaptığı transferlerle  bütün dikkatleri üzerine çeken Karagümrük’ü satın aldıktan sonra takım 2 sezon üst üste lig yükselerek 36 yıl sonra Süper Lig’e çıkan Başkanlığını  daha ön Trabzonsporda da Menejerlik yapan Süleyman Hurmanın yaptığı Fatih Karagümrük, bu hafta Trabzonspor’u konuk edecek. Abdullah Avcı yönetiminde ilk yenilgisini Galatasaray karşısında alan Trabzonspor, zorlu deplasmandan galip ayrılarak yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Trabzonspor, Süper Lig’in 16. haftasında bugün istanbulda  Fatih Karagümrük’e misafir olacak

Vodafone Park’ta saat 16.00’da başlayacak müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek.

Avcıyla çıktığı Ligde 6 maçlık yenilmezlik serisi geçen hafta Galatasaray maçıyla sona eren bordo-mavililer, Fatih Karagümrük deplasmanından galibiyetle ayrılarak yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan ve adı gidecekler arasında gösterilen  Hosseini kadroda yer alırken  son kontrollerden sonra Hugo’nun  maç kadrosuna alınmadığı söylendi

Karadeniz ekibinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) izolasyon süreci sona eren Abdülkadir Ömür ile tedavisi tamamlanan Ekuban,  maçın kadrosunda yer alabilecek ve Teknik Patron Avcının görev vermesi halinde sahada olacaklar.

5 GOL ATIP 14 GOL YEDİ
Fırtına, İstanbul ekipleriyle bu sezon çıktığı 5 maçın tamamında sahadan mağlup ayrılırken rakip ağları 5 defa sarsabildi. Kalesinde ise 14 gol gördü. Karagümrük mücadelesiyle birlikte bu kötü istatistikleri de düzeltmeye çalışacak

Teknik Patron Avcının ayrıca  Campi,Hosseini,Diabate,Afobe isimleri gönderilecekler arasında olan bu dört futbolcudan ilk yarının kalan iki maçında nasıl bir performans göstereceklerini de yakından takip edecek .

Trabzonspor’un Fatih Karagümrük maçı kadrosu: 

Uğurcan, Erce, Arda, Majid, Edgar, Campi, Hüseyin, Pereira, Serkan, Faruk Can, Marlon, Kamil Ahmet, Flavio, Abdülkadir Parmak, Abdulkadir Ömür, Yusuf, Nwakaeme, Safa, Ekuban, Djaniny, Afobe

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!