Ana Sayfa Gündem, Spor 3 Ocak 2021

TRABZONSPOR İKİSİNİDE İSTEDİ…

Haberin Yıldızı-

Trabzonspor’dan Biglia ve Ndao atağı

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Karagümrük forması giyen Biglia ile Ndao’nun transfer edilmesini istedi.

Geçtiğimiz hafta Galatasaray’a 2-0 yenilerek taraftarını üzen Trabzonspor’da teknik heyet, yaklaşan ara transfer dönemi öncesi takviye istedi.

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, Karagümrük’ün Milan’dan transfer ettiği başarılı orta saha oyuncusu Biglia’nın alınmasını talep ettiği öğrenildi.

Ayrıca 57 yaşındaki teknik adamın transfer listesinde, İstanbul ekibinin Senegalli sağ kanat oyuncusu Ndao da bulunuyor.

Trabzonspor dan Biglia ve Ndao atağı #1

GÖRÜŞME BUGÜN

Bugün deplasmanda Karagümrük ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da yönetim, karşılaşmanın ardından rakip takım Başkanı Süleyman Hurmayla  masaya oturacak.

Ndao ligde çıktığı 14 maçta 4 gol atarken, 3 de asist yaptı. 13 karşılaşmada forma giyen Biglia’nın ise 2 gol 1 asisti bulunuyor.

Süper Lig’de bilindiği gibi transfer dönemi 5 Ocak’ta açılacak.

Kaynak:Kralspor

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

2 OCAK SON GÜN !

2 OCAK SON GÜN !

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil